6. kesäkuuta 2013

Matkan suunnittelua osa 2 - eli paniikkipakkausta!

Ollaan tosiaan lauantaina lähdössä sinne Italiaan ja koska on aikainen aamulähtö, niin huomenna pitäisi olla kaikki valmiina pakattuna. Arvatkaa olenko tehnyt asian eteen juuri mitään (ja tänään en edes ehdi)... No, pyykkiä on pesty ja olen sentään kirjoittanut listan mukaan otettavista tavaroista. Mä vihaan yli kaiken kiireessä pakkaamista ja lähtemistä ja yleensä varaudunkin aina hyvissä ajoin; ainakin siis ajatuksen tasolla ja suunnittelemalla.

Me lennetään Milanoon, jossa odottaa vuokra-auto ja sieltä ajellaan Toscanaan, tarkemmin Marina di Pietrasantaan. Lähin isompi paikka on Viareggio. Sieltä meillä on paritalon puolikas viikoksi (luojan kiitos on 3 makkaria, toiset isovanhemmat lähtee myös mukaan) ja sitten viikon jälkeen siirrytään vielä omalla porukalla Roomaan kolmeksi yöksi.

Hiukan ehkä huimaa lähteä tuon viikarin kanssa, mutta kyllä siitä selvitään. Meitä on kuitenkin 4 aikuista yhtä 1v8kk kohti ;) Kiukkumäärä meillä putoaa yleensä huomattavasti muussa ympäristössä verrattuna kotioloihin. On niitä mielenosoituksia - niin äidin kun pojankin - kyllä silti edessä.


Ainakin seuraavaa odotan näkeväni


Potentiaalisia kaupunkeja Toscanassa visiteeraamiseen ovat ainakin Lucca ja Pisa.


Roomassa aiomme pyöriä ilman sen kummempia suunnitelmia ja nähtävyystavoitteita. Näihin fiilistelyihin jätän bloggauksen tauolle reilu viikoksi :)

4 kommenttia:

 1. Kivaa reissua!
  Roomassa ollaan mieheni kanssa käyty, aivan upea paikka ja kaipuu takaisin on kova. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meille onkin molemmille eka kerta Italiassa. Pelkkää hyvää olen kyllä kuullut :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia! Tulee itelläkin matkakuume...Kyllä ne matkatavarat siitä pakkautuvat, ei siinä lopulta niin kauaa mene. Ja matkalta voi hankkia tarvittaessa lisää vaatteita! ;)

  Mahtavaa ja rentouttavaa reissua teille! :)

  VastaaPoista