17. lokakuuta 2013

Tarramonsteri - nimikointia + alennuskoodi!

*blogiyhteistyö*
Sain blogiyhteistyönä mahdollisuuden testata Tarramonsterin käteviä nimikointituotteita. Kyseessä on kotimainen yritys, jonka tuotevalikoimasta löytyy niin liimattavia tarroja kuin silitettäviäkin nimilappuja, eri kokoisia pyöreitä ja suorakaiteen mallisia. Saatavilla on myös valmiita pakkauksia, joissa useampaa erilaista mallia. Tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa ja postikulut kohtuulliset 3€/tilaus.

Tarrathan kiinnittyvät parhaiten vaatteiden pesulappuihin, mutta oman kokemuksen mukaan ne pysyvät hyvin kyllä muuallakin vaatteessa. Kovin nukkaiselle pinnalle (esim. villa, fleece) suositellaan ennemmin silitettäviä nimilappuja. Nimikointitarrat ovat pesukoneen ja astianpesukoneen kestäviä. Ne kestävät myös kuivausrummun käyttöä, kunhan rummutusaika ei ole liian pitkä tai lämpötila kovin kuuma. Tarrat ovat erityisen käteviä nimikointiin myös siksi, että ne saa myös irroitettua (helpompi esim. jälleenmyydä vaatteet).

Itse valitsin käyttöömme pyöreitä Mini Pilkku-tarroja. Näiden tarrojen halkaisija on 18mm ja ne ovat juuri sopivan kokoisia esim. vaatteiden pesulappuihin.
Tarrojen mukana tuli myös päälle liimattavia läpinäkyviä suojatarroja, joita voi käyttää kengissä tai muissa kovalle kulutukselle joutuvissa tavaroissa. Tarrojahan voi siis liimata muuallekin kuin vaatteisin; voit nimikoida esimerkiksi astioita, reppuja, leluja..

Väri- ja kuviovaihtoehtojahan on paljon. Kannattaa käydä katsomassa täällä!

Muutaman viikon kokemuksen mukaan tarrat ovat pysyneet hyvin kiinni ja kestäneet pesua muuttumatta miksikään. Joissain hankalammissa paikoissa, kuten sukissa tai sormikkaissa, tarrat ovat saattaneet hieman rypistyä, mutta eivät ole irronneet. Tarrat ovat muuten ohutta ja notkeaa materiaalia, että tuskin tuntuvat ikävältä ihoa vasten.
Kokeilin tarroja kengässä ensin ilman suojakalvoa ja tarra rypistyi ja haalistui jonkin verran eli kannattaa kyllä käyttää suojatarraa, jos paikka altistuu hankaukselle.


Tarramonsteri haluaa myös ilahduttaa lukijoitani ja tarjota mukavan alennuksen. Koodilla PAPULANDIA1 saat 15 % alennusta kaikista tuotteista 31.10.2013 asti! Käyttäkäähän hyödyksi! Shoppailemaan siis täältäIso kiitos Tarramonsterille tuotteista ja yhteistyöstä! :)


Kuva: Tarramonsteri facebook-sivu


4 kommenttia:

 1. Nuo on yllä kätevä vaihtoehto ompeluun ja tussilla suttaamiseen nähden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, nopeita ja käteviä :) Meillä aina esillä vaatteiden lähellä, että voi pukiessa napata jos nimeä ei vielä löydy..

   Poista
 2. Tulipa tämä tarjous hyvään saumaan: meiltä on juuri loppumassa nimikointitarrat! :)

  Tilasin aloituspaketiksi Monsteri Mix-pakkauksen. Nopeasti suosikiksi nousivat juuri nuo Mini Pilkku-tarrat. Ne on tosi kätsyjä, kun ovat niin pieniä ja mahtuvat monenlaisiin kokolappuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Mini Pilkut on kyllä juuri passelin kokoisia :) Samaa kokoa kuin NameBubblesit, jos joku on niitä käyttänyt.

   Poista