9. lokakuuta 2013

Reima OutletPääsin tänään tutustumaan Reiman uuteen Outlet-myymälään Vantaan Tammistossa ja samalla tietenkin shoppailemaan pienellä alennuksella. Ihan pienesti saimme myös sneak peekaata kevään 2014-mallistoa :)

Outlet-myymälästä löytyy tarjontaa kaikista Reiman tuotetasoista eli Reima, Reimatec sekä Reimatec+:sta. Lisäksi on "Aarteet-osio", josta löytyy hyvällä alennuksella esimerkiksi edelliskauden tuotteita, tänään ainakin näytti olevan talvikenkiä ja kumppareita ihan kivasti. Outletiin voi myös tilata haluamiaan tuotteita.
Lisäksi Outletin asiakkaat saavat yli 50€ kertaostoksesta etupassin, joka oikeuttaa kuuden leiman jälkeen -30%:n alennukseen normaalihintaisesta vaatteesta kaikissa Reiman myymälöissä.

Pienemmät lapset oli huomioitu myymälässä kivasti, keskellä myymälää on pieni liukumäki ja vieteriheppa :) 


Olin etukäteen ajatellut etsiväni Papulle talviasusteita ja ostinkin sitten kurahanskat, Reimatecin talvirukkaset sekä Eimo-talvihatun.


Kevään mallistossa näytti olevan ainakin kirkkaita värejä; keltaista, oranssia ja punaista. Myös denim-kuosia oli niin haalarissa kuin vk-housuissa. Värikkäämpiä kuoseja ja raitoja unohtamatta. Hauska uutuus oli uv-suojatut ranta-asut joiden materiaali muistutti ohutta pehmeää velouria.

Outletissa voi toki pyörähtää ohimennen jatkossakin, mutta mielummin kyllä hyödynnän verkkokaupan huomattavasti laajemman malli- ja värivalikoiman :) Ja sen kotisohvalla shoppailun kätevyyden!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti