12. huhtikuuta 2013

Välikauden asusteita

Jossain postauksessa mainitsin, että meillä on sekä pipo- että hanskaongelma. No, nyt niitä on kertynyt..Ylh: Reima, Silverjungle, PO.P
Name It, 2 x H&M
Pikku Piltti

Pipoja on vain kertynyt jostain alennusmyynneistä ym. Näitä en ole erityisemmin harkinnut ostaessa ja olikin tosi paljon sinistä tullut ostettua :o Jotain värikkäämpää vielä haluaisin. Me & I:lta olen katsellut, mutta toistaiseksi jäänyt hankkimatta. Toisaalta jotkin viime syksyn pipotkin saattaa vielä mahtua.


Rasavil, PO.P, Reima, 2 x Lenne

Hanskat onkin sitten ollut taas kunnon ongelma. Tuntuu, ettei pojan peukalo istu mihinkään malliin ja yllättäen saadaan sitten raivareita ulkona, kun ei pysty tarttumaan kunnolla jne. *huokaus*
Tärkeimmät kriteerit hanskoille on olleet istuvuus ja vedenpitävyys. Kulutuksenkesto ei ehkä vielä tämän ikäiselle ole niin merkittävää (no, toki oletan ettei hanskat heti hajoa käsiin).

Kokeiltuani eri malleja, keksin sovittaa myös isompaa kokoa ja se taisi osittain ratkaista ongelman! Nyt suurin osa hanskoista on siis 2-kokoa. Toki hanskan kärkiosaan jää tyhjää, mutta peukalo osuu paremmin oikeaan kohtaan ja ilmeisesti tuo väljyys ei niin paljon poitsua edes kiukuta.

Rasavilin Peukalopotti taisi olla meille hutiostos, vaikka odotin sen olevan hyvä malliltaan, sillä sitä kehutaan juuri pienen taaperon käteen hyvin istuvaksi. Talvella meillä oli lähes yksinomaan Elsa Pitkäset käytössä juurikin tämän peukalo-ongelman takia ;) En tiedä olisiko näistäkin pitänyt kokeilla sitten isompaa kokoa (nyt on XS).
PO.Pin kuorihanskat ovat olleet kovassa käytössä! Ovat mukavan kevyet ja taipuisat ja ovat pitäneet veden lätäkköleikeissä. Nämä ovat aika ohuet, mutta ovat silti riittäneet ilman lapasia.
Tänään tuli Reiman Reimatec Askare-rukkaset ja ne tuli päivällä todettua myös toimiviksi. Ovat myös kivan notkeat ja pitivät vettä. Kämmenosa ja peukalo on näissä vahvistettu.

Lenne on meille ihan uusi tuttavuus omassa käytössä ja näitä hanskoja ei ollakaan vielä ehditty kokeilla ulkona. Hyviä kokemuksia olen kuitenkin kuullut. Nämä ovat ehkä hieman lämpimämmän oloiset muihin verrattuna, sillä fleecevuori on myös koko varsiosassa.
Yhdet Molotkin meillä kävi kääntymässä, mutta ne oli mielestäni vaikea pukea ja eivät istuneet hyvin.

Ulkoilu on meidän oma tahto-ikäisen kanssa tällä hetkellä hyyyvin hermoja raastavaa, sillä raivareita saadaan tunnin ulkoilun aikana hyvin lukuisa määrä. Hermot menee mitä pienemmästäkin asiasta ja maahan heittäydytään raivoamaan räkä poskella. Todella siis odotan kesää ja vähemmän vaativaa pukeutumista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti