6. huhtikuuta 2013

Nextiltä vaatetta

Kun on tullut shoppailtua, niin riittää postattavaa saapuneista vaatteista :) Tilasin Nextiltä pojalle yökkäreitä. Tähän asti on käytetty pääasiassa haalarimallisia, mutta kaksiosaisetkin voisi olla jo ihan käteviä. Niitä klikkailin siis lyhyt- ja pitkähihaisena ostoskoriin.


Ryppyisinä pesun jäljiltä..

Harmittaa vaan, kun melkein kaikissa tilatuissa vaatteissa on törröttäviä langanpätkiä ja nousseita ompeleita.. No, eihän nuo kalliita ole, mutta ärsyttää silti.
Pahimpana tällaista..


Lisäksi koot ei tällä kertaa osuneet ihan kohdilleen. Molemmat yökkärisetit ovat samaa kokoa (1,5 - 2 y), mutta nuo lyhythihaiset paidat ovat kyllä aika siinä ja siinä, pitäisikö vaihtaa isompaan kokoon, jotta olisi pidempi käyttöikä. En vaan raaskisi postareita maksaa palautuksesta.. Venyttelinkin sitten niitä vähän kosteana ;)

Lisäksi tilasin pari T-paitaa. Toinen kokoa 1,5 - 2y (86/92) ja toinen 2-3 y (92-98). Isompi ON vielä iso :D

Nettikauppanahan tuo Next on oman kokemuksen mukaan oikein toimiva. Tilauksen tein keskiviikkona ja perjantaina DHL toi kotiovelle :) Ja ilman postikuluja! Aina jaksaa hämmästyttää, miten paljon kalliimpaa ja hitaampaa Postin toiminta on Suomessa..Palautuksista joutuu maksamaan itse postarit - se on harmi - mutta toisaalta yleinen käytäntö Suomen ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti