2. huhtikuuta 2013

Niilo Ilosta vaatetta

Piti itsekin hyödyntää Niilo Ilon pääsiäistarjous ja ostaa hieman sisävaatetta pojalle. Viime aikoina on tullut ostettua vain ulkovaatteita ja havahduin siihen, että meillä on ainakin housuongelma. Alkaa olemassa olevat käydä pieneksi ja muutenkin "isompien poikien housuja" on todella vähän eli menty pitkälti trikoo-linjalla.

Tilasin vaatteet keskiviikkona ja tulivat tänään tiistaina. Nopea toimitus, kun ottaa huomioon perjantain ja maanantain pyhäpäivät. Vaatteet oli myös pakattu useampaan maksikirjeeseen, joten tulivat kivasti suoraan postilaatikkoon :) Niilo Ilon värikkääseen kauppaan pääset tästä


Pipo + housut Name It, haalari Nosh Organics, paita Småfolk


Ensin tämä ihana froteinen Nosh Organicsin haalari. Vähän tulevaa lomareissuakin ajatellen hommasin.
Nosh Organics one piece terry shorts Persimmon orange koko 86/92
Kasvuvaraa on vielä muutama sentti.

Aika söpö :)

Lisäksi olisin ostanut nämä Nosh Organicsin frotee-shortsit, mutta ei löytynyt kuin ruskeana. Pitää katsella myöhemmin muualta. Myös saman merkin elefanttikuosi on aika ihana :)

Kuvat: www.noshshop.com

Nosh Organicsin vaatteet on suunniteltu Suomessa ja tuotteissa käytetään vain sertifioitua luomupuuvillaa. Lisää Nosh Organicsista voit lukea täältä


Småfolkin Trucks-paitaan tuo pikkumies kiinnitti heti huomionsa. Kaikki kaivinkoneet, traktorit ja rekat on nyt tosi pop.
Småfolkin paita kokoa 92/98 ja Name It vakosamettifarkut kokoa 92.
Mallin keskittymiskyvyn puute näkyy kuva kuvalta enemmän :D


Name It housut 92 cm

Name It pipo oli vähän turhan iso :D Koko 49/50

Niin ja housuongelman lisäksi meillä on ainakin hanska- ja pipo-ongelma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti