27. huhtikuuta 2013

Lapsimessut

Käytiin koko perhe tänään pyörähtämässä Lapsimessuilla. Olin itseasiassa ensimmäistä kertaa. Ei ollut kauheasti odotuksia, niin kuin ei messujen suhteen yleensäkään (olenkohan ikinä oikeasti tehnyt jotain löytöjä messuilla?). Ainakaan tarjousten vuoksi en yleensä messuille lähde, sillä samalla hinnalla saa usein nettikaupoistakin, jos jaksaa surffailla (ja minähän jaksan) :) Lähdettiin siis vain katsastamaan millaiset messut on ja saatiin samalla vähän ohjelmaa viikonlopulle.

Sattuneesta syystä oltiin paikalla vasta lähemmäs klo 16 (ensin tippui kukkaruukku hyllyltä ja mullat levisi pitkin lattioita - tämä toistui vielä siivotessa uudelleen, sitten poika väänsi kakkaräjäytyksen, jota levitti pitkin huushollia ja lopuksi vielä siivosin roskiksesta vuotaneita liemivanoja lattialla kontaten - JA näihin kaikkiin MIES oli syyllinen, eikö joskus arki olekin helpompaa yksin lasten kanssa?).
No, toisaalta vältettiin kaiketi se pahin lauantain ryysis, sillä halleissa oli ihan inhimillistä (edes Me & I:n osastolla ei näkynyt kyynärvarsi-taktiikkaa ;)
Kamerakin jäi kotiin.. Delegoin lapsen miehen matkaan PetExpon puolelle ja itse shoppailin. 
Ostin pari Blaa!:n paitaaKuvat: www.blaa.fi


Villervallalta kesähatun (joka hitsi vie onkin aika turhan sopiva, kun ostin sovittamatta). Hypistelin myös Villervallan teeppareita ja shortseja, mutta jäi kuitenkin ostamatta (tuli taas itselle todistettua, kuinka paljon korkeampi kynnys on ostaa livenä kuin klikkailla ostoskoriin).

Kuva: www.skidi.fi

Ja Mehujehun (ei meillä edes juoda mehuja vielä)
Kuva: www.mehujehu.fi

Metsolalta olisi ehkä voinut ostaa froteisia, yksivärisiä paitoja ja housuja (10€ / kpl), mutta en löytänyt heti sopivaa kokoa ja sitten en jaksanutkaan jäädä penkomaan sen enempää B)

Lisäksi ihmeteltiin Muumeja, uitiin pallomeressä, ihasteltiin pupuja (ja nostettiin ilmaan tarraamalla selkänahoista kiinni - onneksi en ollut paikalla), syötiin pullaa, napattiin ilmapallot ja esiteltiin omaa napaa rattaissa. 
Ihan onnistuneet messut siis! Mutta enpä tiedä, ovatko kuitenkaan 16 € arvoiset?

P.S. Ainakin Eppusen kaapilla on kirjoitettu kattavasti messujen lastenvaate-tarjonnasta :)

6 kommenttia:

 1. Ihan kivat löydöt teit kuitenkin :) Blaata on kehuttu kovasti ja meillekin on pöllöjä tulossa. Messuilta ei siis tarvinnut tällä kertaa napata niitä mukaan.

  Mietin itsekin, jos lippujen hinnan ajattelee saavansa takaisin hyvin messutarjousten kautta, niin aika paljon täytyisi kuitenkin ostaa. Toisaalta me ollaan saatu liput molemmille messuilukerroille jotain kautta, niin ei ole tullut asiaa sen paremmin edes pohdittua. Tärkeintä on kai se yhdessä oleminen ja tekeminen kuitenkin monille perheille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivahan siellä oli pyöriä :)
   Blaan pöllökuosit oli kyllä aika kivoja :) Vielä paljon kivempia mitä kuvissa.

   Jotenkin nuo messujen hinnat ylipäätään aika huimia nykyään. Jos ajattelee, että perheellä menee se 30€ sisäänpääsyyn ja sitten matkakulut tai parkkimaksut päälle, syömiset jne. Onneksi aika usein saa niitä ilmaislippuja jotain kautta :)

   Poista
 2. Minä ajattelin, että messulipun hinnalla sai teatteria, musiikkiesityksiä, liikuntarataa yms. Kulttuuririentoihinhan muutenkin maksetaan liput. Kohta 5 vee ainakin sai niistä paljon irti. Lisäbonuksena tuli sitten hyvät tarjousostokset.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin sen ajattelen, että ne tarjoukset on sitten se bonus kaiken muun ohjelman lisäksi :)
   1,5-vuotias ei vielä ihan kaikkeen voinut osallistua, mutta kovasti oli silti ihmeteltävää ja aika sujui mukavasti.

   Poista
 3. Oi, tuo apinapaita on herkullinen! :) Olisin varmasti langennut, jos olisin messuilla käynyt. Myös tuo Mehujehu olis näppärä kapistus.

  VastaaPoista