8. toukokuuta 2013

Onko kesä jo täällä?

Hei, mitäs tuonne ulos oikein nyt puetaan päälle? Haalarissa on jo ihan liian kuuma, jos aurinko paistaa.

Nyt ollaan viime päivät ulkoiltu tällä setillä.


Takki Molo Kids, housut P.OP, pipo Pikku Piltti


Mutta niin vaan oli hikinen poika tänäänkin riisuttaessa. Pitänee siirtyä jo tuohon Molon Soft Shelliin, jossa ei ole edes sitä fleecea. Vappuna jo testattiin ko. takki :)

Hanskat tuottaa myös vähän päänvaivaa. Mitään vk-hanskoja ei ainakaan voi enää laittaa ja ollaan sitten käytetty sormikkaita. Ei vaan kaikista kätevimmät märällä kelillä, mutta pesukone laulamaan sitten. On kyllä poika innoissaan, kun saa sormikkailla tartuttua leluista ihan eri tavalla kiinni :D
Jos vielä vähän aikaa pitäisi kuitenkin noita vk-housuja ennen kuin siirtyy ihan farkkuihin tai muihin paksumpiin sisähousuihin. On kuitenkin vähän märkää ja kuraista vielä ajoittain..


Kielletty kivien pudottelu kaivoon on muuten kaikista parasta ajanvietettä ;)Joko kohta saa julistaa, että kesä on täällä?! :)

6 kommenttia:

 1. Eiköhän tuolla jo hupparissa tarkene, jos alle laittaa jotain pitkähihaista :) Sormikkailla meillä on menty jo pitkään. Täällä on niin kuivaa jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan tarkenee :) Itse oon tykännyt tuota soft shelliä pitää vielä, niin suojaa tuulelta varmaan paremmin kuin huppari. Jäi kyllä aika lyhyeksi välikausi tänä keväänä (vai onko se aina ollut niin?).

   Poista
 2. Meillä oli tänään eka hupparipäivä ja voi sitä pienen ihmisen riemua, kun sai laittaa ekan kerran lippiksen päähän! :) Meillä lämpötila kipusi tänään varjossa kahteenkymmeneen ja tuulta ei ollut nimeksikään.

  Myös Reiman uudet tennarit laitettiin tänään ekaa kertaa jalkaan ja pikkuveikkakin oli niin tohkeissaan, että ähelsi kauhealla vaivalla ihan itse isoveikan tennarit itelleen jalkaan ;)

  Mulla on kans sellanen tunne, että mihin se välikausi oikein jäi?!? Jospa se oikeasti oli tänä keväänä poikkeuksellisen lyhyt. Tavallaan tylsää, koska syksyllä ainakin osa varusteista on auttamatta pieniä...Toisaalta toivotan kyllä auringon ja lämmön syli avoinna tervetulleeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa kyllä, kun ei tarvitse enää pukea niin paljon ulos :)
   Meillä on onneksi vk-vaatteet sen verran reiluja, että menevät toivottavasti syksylläkin.

   Poista
 3. Meillä oli tänään jo kesähatut päässä pipojen sijaan, eikä huppareitakaan tarvittu kun lämpöä oli 20 astetta. :) Mutta eiköhän nämä kelit tässä taas viilene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt onkin ilmat lämpeneet entisestään sen jälkeen kun kirjoittelin tätä tekstiä! :)

   Poista