16. toukokuuta 2013

Kesäkotsat

Ilmat lämpenee ja kaupat täyttyy erilaisista kesäpäähineistä. Tarjolla näyttää olevan ainakin pilkkuja, kukkia, rusetteja, ruutua ja raitaa.. Ihania hempeilyhattuja sekä myös pirteän kirkkaita värejä ja kuoseja.

Minkälaisia hattuja teiltä löytyy?


Ylhäällä: Mini A Ture, Mini Rodini, 2 x Esprit
Alhaalla: 2 x Silverjungle ja Mini Rodini


Kaikki H&MKaikki Ellokselta


Ylärivi KappAhl
Alarivi Lindex


Kaikki NextiltäKaikki PO.P
Ylärivi Ej Sikke Lej, Geggamoja, Noa Noa
Keskirivi: kaikki Ullekas
Alarivi: 2 x Ullekas ja Wheat


Kaikki Villervalla

(Sori sekavat kollaasit, ei oikein yhteistyö sujunut tänään ;))


Meille on tulossa / löytyy jo, ainakin Villervallan lierihattu, jokin farkkukuosinen lippis ja ehkä myös Metsola tai Ullekas-lätsä :) 
Kaikissa kaupoissa ei kesähattuja vielä olekaan näkynyt, hop hop, kesä tulee jo!

6 kommenttia:

 1. Kesä tosiaan tulee, täällä 20 astetta lämmintä ja aurinko paistaa! :)

  Niin ne hatut...isompi poikanen pärjää periaatteessa edellisvuosien hattukokoelmallaan. Periaatteessa. Olen tullut hankkineeksi pojalle mieluisia hattuja ja ne ovat sitten täynnä seuraavia aiheita: Cars, Hämähäkkimies, Angry Birds...ja malliltaan niitä peruslippiksiä. Ei ne vielä viime kesänä äidin silmään tökänneet, mutta nyt onkin jo toinen juttu...Lisäksi löytyy pari sellaista UV-lippistä, jossa on pitkä takaläppä suojaanmassa auringolta. Tää poika siis palaa tosi herkästi ja iho punoittaa jo nyt, vaikka käytetään 50-suojakerrointa!

  Pikkuveikalla on yksi perintölippis Muumi-aiheella ja yksi uusi yksivärinen lippis, lisäksi muutama perintölierikko.

  Lierihattuja kaivattaisiin isommalle, kun pitäis saada herkästi palavat korvat ja niska suojaan, eikä UV-hattujen ulkoasu aina oikein miellytä.

  Tollanen Villervalla miellyttäisi kyllä mun silmää ja niitä näyttää olevan ihanan kirkkaissa väreissä! :) Mutta miten saan markkinoitua KUVATTOMAN hatun? Vai onko peli jo menetetty, kun hahmot ovat meille kerran rynnistäneet? ;)

  http://toivottomanoivallista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hankalampaa, kun alkaa olla jo sitä omaa tahtoa :)

   Mä oon tykännyt kovasti Villervallan lierihatuista! Löytyy monta kivaa väriä ja lisäksi säädettävä kiristys plussaa. Kannattaa vaan muistaa ottaa tarpeeksi iso koko, vastaavat mielestäni sen kaksoiskoon pienempää kokoa eli meillä sai ainakin ottaa kokoa isomman.

   Meiltäkin löytyy yksi uv-hattu. Jotenkin niitä ei ehkä osaa käyttää muualla kuin rannalla tai uima-altaalla..? Tarpeeseen kyllä nekin tulee, kun poika näyttää perineen vanhempiensa kalkkilaivan kapteeni-lookin :)

   Poista
 2. Meidän pojilta löytyy tuollaiset Villervallat, mutta ehkä pitäisi hankkia vielä jotkut toisetkin... Hyviä vaihtoehtoja olit tähän kyllä kerännyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy vasta Villervalla ja yksi farkkulippis. Tekisi kyllä mieli ostaa vielä toisen värinen Villervalla :)

   Poista
 3. Meiltä löytyy tuo Mini Rodinin panda lippis,H&M panda cap ja popin raita cap! E ei vaan tykkää yhtään pitää lippiksiä,ne heitetään aina pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panda-lippikset onkin aika cooleja :) Meillä on pysynyt lierihattu yllättävän hyvin, alkutaistelujen jälkeen..lippistä heitetään enemmän pois.

   Poista