3. toukokuuta 2013

Vaatekaapin värikäs sisältö

Tässä meidän pojan tällä hetkellä käytössä olevat vaatteet (+ jotain kesävaatettakin, jotka jo kaapissa odottamassa) . No ihan kaikkea ei kuvissa ole, enkä alkanut pykkikoria penkomaan, mutta sellaiset perusvaatteet.
Aika värikästä on. Mulla ei ole mitään tiettyä linjaa, minkä perusteella ostan vaatteita pojalle. Ja sen taitaa myös huomata :D Eli ihastun milloin mihinkin ja ostan aika lailla miettimättä sopiiko se yhteen muiden vaatteiden kanssa. Ulkovaatteita tai muita sellaisia, joita on vain yhdet kahdet käytössä kerrallaan, harkitsen sitten tarkemmin. Myös käytännöllisyys vaikuttaa, niin väreihin kuin muutenkin. Sillä perusteella olen vaatteita ostanut, että ne saa sotkeutua, joten ihan arimmat värit ja matskut jäänee ostamatta (juhlavaatteet toki erikseen). Kyllähän sitä kuitenkin tulee vähän katsottua, mitä puetaan kotipihalle ja mitä vaikkapa kerhoon :)
Mitään inhokkivärejä ei ole, mutta suosin kirkkaampia värejä. Pastelleihin en tykännyt pukea edes vastasyntyneenä. Nojoo, ja printtipaidat ei oikein iske (nautitaan vielä kun poika ei niitä itse ymmärrä haluta). Monessa blogissa kohkataan nyt esim. Papun ja Gugguun vaatteista. Minustakin ne on ihan kivoja, mutta jotenkin tykkään pukea oman 1,5-vuotiaan vielä leikkisämmin ja värikkäämmin. Minusta ko. merkkien mallistot ovat vähän isompien lasten vaatteita, siis itse koen näin. En ole oikein muutenkaan tykännyt pukea Papua pikkuvanhaan tyyliin, vaikka toisten lapsilla se usein näyttääkin kivalta. Silmäni kyllä tykkäävät esim. keltaisen yhdistämisestä mustaan ja harmaaseen. Ehkä nämä vaatteet ovat vain liian tyylikkäitä meille ;) 

Uskon kyllä, että tulen kokemaan vielä sen väri-, kuosi- ja retroähkyn, jolloin taas neutraalit värit kolahtavat. Toistaiseksi more is more edelleen :D

6 kommenttia:

 1. Vau, kylläpäs on tosiaan värikästä! Täälläkin tykätään väreistä, mutta mv/harmaa uppoavat myös hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kaksi poikaa (1 & 3 vee) ja on pakko kommentoida, että näyttää kyllä hyvin tutulta teidän kaapin sisältö :D.
  -h-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aina sanotaan, ettei pojille löydy kivoja vaatteita ;)

   Poista
 3. Bongasin monta meidänkin suosikkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni paita onkin suht tuore ostos :) Havahduin, että meidän Italian reissu on kuukauden päästä eli kesävaatetta tarvitaan ja lisäksi ollaan siirtymässä bodeista paitoihin vähitellen, niin uusiutuu vaatteet siinä ohessa..

   Poista