26. maaliskuuta 2013

Molon vk-settiä ja kokovertailua

Tässä meidän kevään Molot :D
Hopla-takki, Polly-haalari ja Softshell (kylläpäs tuo vihreä väri vääristyy..)


Ihan mielenkiinnosta vertasin vähän kokojakin.
Ensin Pyxis talvihaalari 86 cm ja musta Polly vk-haalari 92 cm.

Lahkeet yllättäen lyhyemmät vaikka Polly kokoa isompi.


Hihat taas vk-haalarissa pidemmät.

 Aika saman kokoiset olivat kuitenkin muuten!


Ja takkivertailua eli vk-takki kokoa 92 cm ja Softshell 98 cm (pientä mitoitusta kuuleman mukaan, siksi otinkin reilun koon).

Hyvinkin saman kokoiset nämä, vaikka malli onkin tuossa vk-takissa väljempi.Piti nyt vielä tuota vk-haalaria verrata ensi talven haalariin, jota olen epäillyt liian suureksi..
Eli vk-haalari 92 cm ja sininen Polaris 98 cm.
Lahkeet tulee ainakin olemaan alkutalvesta pitkät, sen tiedän jo nyt. Mutta onneksi Molon haalareissa on tiukat lahkeensuut, niin ne eivät ainakaan tänä talvena menneet kenkien alle, vaikka pitkät olivat nytkin alkutalven (niska-haaramitta taas meillä ei ole ollut niin väljä). Tuo 86 cm:n talvihaalari on meillä siis edelleen sopiva (kasvuvaraa ei kyllä enää ole jäljellä), poitsu nyt 1v 5kk.


Vielä pari sovituskuvaa. Tuolla alla ei nyt ole kuin ohuet sisävaatteet.Lahkeet on taas aika pitkät, mutta jospa mahtuisi vielä syksylläkin sitten :)


P.S. Niilo Ilossa pääsiäistarjous! Käypäs shoppaamassa värikkäitä lastenvaatteita sieltä :) Tarjous voimassa 1.4. asti ja koskee koko valikoimaa.


2 kommenttia:

 1. Hienot haalarit ja takit! Itse huomaisin saman, että kevään haalarit ovat naftimpia kuin talven haalarit. Ja meillä kuopuksen vk-haalari onkin vähän "liian" sopiva. Kuinka pitkä poika teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän paha tapa ostaa liian reiluja ulkovaatteita..mutta on siitä joskus hyötyäkin ollut, kun koot heittelee sen verran :)
   En tiedä nyt tarkkaa pituusmittaa, kun neuvola on vasta ensi kuussa. Mutta veikkaisin, että lähemmäs 85 cm.

   Poista