19. elokuuta 2013

Syksyn vk-kengät

Onkos teillä tehty kenkähankintoja viime aikoina?

Meillä nämä kengät odottavat käyttöä:

Converse, Feelmax
Kavat, H&M

Melkein kaikki nuo on ostettu jo keväällä, mutta Papun jalka ei kasvanutkaan siihen tahtiin mitä oletin (aleshoppailun ongelmia..), niin tulevat nyt syksyllä käyttöön. On niitä nyt kesälläkin vähän pidetty, mutta pääasiassa on menty Feelmaxeilla ja sandaaleilla tai paljain jaloin.
Varmaan pitäisi vielä jotkin goretex-kengät hankkia. Ainakin keväällä olleet Superfitit olivat kovassa käytössä.

Muistakaa ostaa sopivan kokoiset kengät! :)

5 kommenttia:

 1. Ei ole, mutta pitäisi ;) Vähän mietinnässä vielä, että mitä tarvitaan :) Kivoja kenkiä teillä syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Kivat kengät teiltä löytyy! Noilla tulee syksyllä oleen kumpparit ja tavan lenkkarit ja sit myöhemmin talvigoret. Ai niin ja gorenilkkurit löytyy myös. Kysyin hoidosta mitä tykkäävät pitää ja siellä laittavat maaston takia herkästi kumpparit joten en varmaan hanki isompia goreja... Kumppareissa löytyykin sitten vuorittomat ja vuorilliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä munkin kysellä vähän päiväkodista, että millaisia kenkiä toivovat sinne tai ovat havainneet hyviksi. Ja noi vuorelliset kumpparit vois tälle talvelle pistää kyllä harkintaan myös, viime talvena vasta oppi kävelemään, niin ei ollut vielä tarvetta..

   Poista
 3. Pitäisi oikeasti käydä kenkävarasto läpi, ja katsoa mitä tarvitaan (ja siivota pieneksi jääneet pois). Ulkomuistista sanoisin, että pikkusiskolle on veljen vanhat goret tallella, ja esikoiselle menee vielä kevään kengät. Talven osalta on kyllä kenkähankinnat ihan auki vielä.

  VastaaPoista