16. huhtikuuta 2013

Matkan suunnittelua - osa 1

Vaikka täällä ollaan tällaisissa tunnelmissa (no, viime päivinä ei ole edes aurinko paistanut)..


..niin vähitellen alkaa kesä olla mielessä. Ollaan lähdössä koko perhe Italiaan kesäkuun alussa. Kuukauden ja 23 päivän päästä, sanoo laskuri.
Pikku hiljaa olen tässä tehnyt hankintoja reissua ajatellen. Siellähän on nimittäin jo aika lämpimät kelit tuolloin ja tietenkään viime kesän kesävaatteet ei enää mahdu päälle ja Suomen kelit ei ehkä vielä t-paitoja tuolloin vaadi ;)

Rannalle ja auringossa oleiluun tilasin Reimalta uv-suojatun pitkähihaisen paidan (saa nähdä meneekö koon puolesta koko kesän) ja samoin uv-suojatun lippiksen.


Lisäksi meillä on jo ennestään ostettu tällainen kelluntapuku, joka hieman helpottaa "minä ite"-iässä olevan kannattelua vedessä ja ehkä antaa äidille hieman mielenrauhaa rantavedessä leikkimiseen (vaikka eihän tuo mikään pelastusliivi ole). Tässäkin uv-suoja.
En kyllä tiedä, miten lämpimät vedet siellä noin alkukesästä on.Uudet aurinkolasit täytynee hankkia, sillä vanhat, viime kesän, lasit eivät enää peitä sivuilta silmiä kunnolla. 
Luultavasti ostan nämä Ki-Et-La:n lasit.
Kuva: www.evioo.com

Aurinkolaseistahan kirjoitin juuri enemmän täällä :)


Rannalle mietin uimatossuja, en tiedä ovat tarpeelliset? Nämä Reiman olisi ihan kivat, mutta koot alkaa vasta 25:sta eteenpäin :/
Kuva: www.netanttila.com

Voi olla, että ostetaan vaan Crocsin sandaalit ja käyttää niitä sitten tai ei..


Mukaan lähtee Bugaboot ja niihin löytyy myös aurinkovarjo.Lisäksi olen shoppaillut t-paitoja, shortseja ja muita kesähousuja, mutta aika vähän vielä. Viime kesänä meillä käytettiin vain bodeja ja nyt ollaan niistä siirtymässä paitoihin kesää kohti.Luulen, että suurinta päänvaivaa aiheuttaa ne omat vaatteet :o 
Ja se, miten kaikki saadaan pakattua mukaan..


P.S. Jos jollain on hyviä vinkkejä Roomassa oleiluun lasten kanssa, niin kertokaa :) Ollaan sielläkin muutama yö.

P.P.S. Oletteko muuten huomanneet, että Lindex on alkanut myydä Kavatin kenkiä verkkokaupassaan? Hyvin suppea valikoima oli kyllä ainakin vielä.
2 kommenttia:

  1. Mites mä nyt vasta ekaa kertaa löysin tänne blogiisi? Kivalta näyttää.

    Oih, mäkin haluaisin Italiaan! Oltiin Como-järvellä, kun poika oli 1,5-vuotias ja hyvin meni reissu. Rooman suhteen ei valitettavasti ole vinkkejä tarjota.

    VastaaPoista
  2. No, eihän tämä blogi ole vielä kovin kauan ollutkaan olemassa, tervetuloa vaan lueskelemaan :)

    Innolla kyllä odotan reissua! En itse ole Italiassa koskaan ollut, mutta kuullut vain hyvää :)

    VastaaPoista